Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
NISSAN MICRA 1.5 dCi N-CONNECTAÁr: 4.347.000 Ft -
HONDA JAZZ 1.5 i-MMD HYBRID E-CÁr: 8.347.000 Ft -
PEUGEOT 107 1.0 JuniorÁr: 947.000 Ft -
SUZUKI VITARA 1.4 HYBRID GL+ 4WDÁr: 6.247.000 Ft -
MERCEDES-BENZ C 220Ár: 1.550.000 Ft -
VOLKSWAGEN ID.3 PRO PERFORMANCE PLUSÁr: 9.997.000 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
OPEL ZAFIRA TOURER 1.4 T SELECÁr: 4.747.000 Ft -
FIAT SCUDOÁr: 260.000 Ft -
TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i HYBRID TRÁr: 4.997.000 Ft