Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
SUZUKI VITARA 1.4 HYBRID GL+ 4WDÁr: 6.247.000 Ft -
FIAT SCUDOÁr: 260.000 Ft -
FORD TRANSIT COURIER 1.5TDCi TÁr: 3.416.400 Ft -
RENAULT KANGOO EXPRESS 1.5dCi PACÁr: 3.596.400 Ft -
NISSAN MICRA 1.5 dCi N-CONNECTAÁr: 4.347.000 Ft -
PEUGEOT 107 1.0 JuniorÁr: 947.000 Ft -
AUDI A1 SPORTBACK 1.6 TDI ATTRÁr: 3.927.000 Ft -
TOYOTA VERSO 1.6 ACTIVE TREND TSÁr: 5.747.000 Ft -
FORD FOCUS 1.5 TDCI TREND MAÁr: 3.447.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 2.0 TDI 1.TULAJDÁr: 8.797.000 Ft -
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft